Vlaamse Wiskunde Olympiade
heet je welkom!

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

Cesuren finale

De wedstrijdjury heeft beslist over de cesuur voor deelname aan de finale van JWO en VWO. De cesuur voor JWO bedraagt 110 en de cesuur voor VWO is 108. Proficiat aan alle 85 JWO- en 84 VWO-finalisten!

Praktische informatie finale

De finale van de Junior Wiskunde Olympiade en de Vlaamse Wiskunde Olympiade gaat dit jaar door in Heverlee en dit op woensdag 26 april 2017 om 15.00 uur.

PROMYS Europe

Heb je een hart voor wiskunde? Dan is PROMYS Europe misschien wel iets voor jou! Gedurende zes weken krijg je aan de universiteit van Oxford de kans om tal van lezingen bij te wonen en zo heel wat nieuwe wiskunde te ontdekken. Stel je kandidaat via hun website.

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2500 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links