Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

Organisatie tweede ronde

De tweede ronde wordt per provincie georganiseerd en gaat door op woensdag 4 maart 2015 om 15.00 uur. Alle schoolverantwoordelijken worden op de hoogte gebracht van waar hun leerlingen aan de tweede ronde deelnemen.

Summer school Oxford

Jongeren vanaf 16 jaar met een grote interesse in wiskunde kunnen zich kandidaat stellen voor een deelname aan "PROMYS Europe". Deze zomerschool vindt plaats van 11 juli tot 22 augustus aan de universiteit van Oxford. Meer informatie vind je op hun website.

2015-2016 wordt IMAGINARY!

Dertig jaar VWO kunnen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. VWO brengt, in samenwerking met alle Vlaamse universiteiten, volgend schooljaar de internationale tentoonstelling IMAGINARY naar ons land. Noteer nu reeds en wees erbij!

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2000 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links