Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

IMO 2014

Op de voorbije Internationale Wiskunde Olympiade te Zuid-Afrika vertegenwoordigden drie Franstalige en drie Nederlandstalige leerlingen de Belgische driekleur. En dit deden ze met verve! Ze sleepten er een zilveren medaille en vijf eervolle vermeldingen in de wacht. Proficiat!

Proclamatie

Op 21 mei vond de proclamatie van JWO en VWO plaats met ruim 500 aanwezigen. De foto's van dit feestelijk slotevent vind je op deze pagina. Een overzicht van de prijswinnaars van JWO en VWO vind je hier terug.

Interview De Standaard

Naar aanleiding van de proclamatie van JWO en VWO verscheen er op vrijdag 23 mei een interview met Klaas Parmentier in De Standaard. Klaas behaalde een tweede prijs en werd geselecteerd voor deelname aan de Internationale Wiskunde Olympiade. Het artikel kan je hier integraal nalezen.

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2000 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links

« augustus 2014 »
augustus
MaDiWoDoVrZaZo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
  • Alle gebruikte pictogrammen op deze website zijn hier terug te vinden en vallen onder de GNU Lesser General Public Licentie.
    Alle andere afbeeldingen alsook het oefenmateriaal op deze website zijn beschermd onder © VWO vzw.