Vlaamse Wiskunde Olympiade
heet je welkom!

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections
Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

Prijswinnaars 2014-2015

Op de nationale proclamatie werden de prijzen van alle JWO- en VWO-finalisten bekendgemaakt. Ontdek hier de lijst van de laureaten 2014-2015 en hun prijzen. Een overzicht van de foto's van de prijswinnaars vind je op deze pagina terug.

Resultaten finale

Op woensdag 22 april namen 77 JWO- en 70 VWO-leerlingen deel aan de finale van de wiskundeolympiade. De resultaten van de leerlingen zijn vanaf nu toegankelijk voor de schoolverantwoordelijken.

2015-2016 wordt IMAGINARY!

Dertig jaar VWO kunnen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. VWO brengt, in samenwerking met alle Vlaamse universiteiten, volgend schooljaar de internationale tentoonstelling IMAGINARY naar ons land. Noteer nu reeds en wees erbij!

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2000 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links