Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

Praktische informatie finale

De finale van de Junior Wiskunde Olympiade en de Vlaamse Wiskunde Olympiade gaat dit jaar door in Heverlee en dit op woensdag 22 april 2015 om 15.00 uur. Klik verder om alle praktische informatie te raadplegen.

Proclamatie JWO en VWO

De proclamatie van de wiskundeolympiade vindt dit jaar plaats op woensdag 20 mei om 15.00 uur in Antwerpen. Om alles vlot te kunnen organiseren, vragen we je om je te registreren.

2015-2016 wordt IMAGINARY!

Dertig jaar VWO kunnen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. VWO brengt, in samenwerking met alle Vlaamse universiteiten, volgend schooljaar de internationale tentoonstelling IMAGINARY naar ons land. Noteer nu reeds en wees erbij!

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2000 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links