Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home

Neem deel aan onze enquête!

Naar aanleiding van de eerste ronde van JWO en VWO organiseren we een enquête onder alle deelnemers. Na afloop kan je je score berekenen van de eerste ronde van JWO of VWO. Bovendien maak je kans op een leuke prijs!

Antwoorden eerste ronde

Op 14 januari vond de eerste ronde van JWO en VWO plaats. Heb je deelgenomen aan de eerste ronde of ben je gewoon nieuwsgierig naar de vragen en antwoorden van de eerste ronde? Bekijk dan hier alvast de vragen en correcte antwoorden!

Bekijk ons filmpje!

Hoe leerlingen de olympiade ervaren, is voor ons erg belangrijk. We laten dan ook graag onze deelnemers aan het woord ...

Filmpje Vlaamse Wiskunde Olympiade

Statistieken en cijfermateriaal

Bent u nieuwsgierig naar de gemiddelde resultaten, het aantal deelnemers ... over de jaren heen? Klik dan zeker verder om alle beschikbare statistische informatie vanaf 2004 te raadplegen!

Posters

De VWO hecht ieder jaar veel belang aan het ontwikkelen van een aantrekkelijke poster. Door steeds opnieuw wiskundige resultaten en problemen om te vormen tot een aantrekkelijk grafisch geheel kunnen we u een mooie collectie posters aanbieden.

Alle vragen online beschikbaar!

De eerste VWO-editie dateert ondertussen reeds van 1986! Sindsdien trachtten we de olympiade ieder jaar te voorzien van leuke en originele vragen; de een al wat makkelijker dan de ander. In totaal hebben we zo reeds meer dan 2000 vragen opgesteld!

Contact- en bestelformulier

  • U heeft een vraag, opmerking ...?
  • U bent op zoek naar posters, postkaarten of eindrapportjes?

Contacteer ons via het elektronische contact- of bestelformulier!

Oefenen

  • Leerlingen: gratis online oefenen met duizenden vragen
  • Leerkrachten: oefeningen selecteren, bundelen tot oefenreeks en resultaten van leerlingen opvolgen

Interessante links

  • Alle gebruikte pictogrammen op deze website zijn hier terug te vinden en vallen onder de GNU Lesser General Public Licentie.
    Alle andere afbeeldingen alsook het oefenmateriaal op deze website zijn beschermd onder © VWO vzw.